15 октомври

Йордан Недев

Директор инвестиции и M&A, член на Съвета на директорите, Sirma Group Holding JSC

Йордан Недев е финансист и експерт с богата управленска и консултантска кариера.

Йордан Недев е започнал своя опит в българския офис на немската консултантска фирма Roland Berger, където е работил по приватизирането на български предприятия. След завръщането си в България, г-н Недев работи като финансов консултант по първичното предлагане на акции на Българската фондова борса на дружеството Investor.bg, след което работи като негов изпълнителен директор.

Той е бил управител на лицензирания инвестиционен посредник CEE Securities, преди да се присъедини към екипа на MMD Partners през 2005 година, където ръководи практиката по финансово консултиране. През 2011г, след два успешни консултантски проекта в областта, поема ръководството на Холдинг БДЖ ЕАД, като осъществява масирано преструктуриране на дейността, увеличава финансовия и оперативен контрол и подобрява търговските практики. През периода април 2013 – септември 2014г. е управител на “Бианор Сървисиз” ЕООД – фирма за разработване на софтуерни решения.

Йордан Недев е бакалавър по икономика в Стопански факултет, СУ „Св. Климент Охридски”, а през 2002 става магистър по финанси в London Business School, Великобритания.

Други лектори