Лектор

Любомир Минчев

Член на Борда на директорите на Endeavor Bulgaria, AmCham Bulgaria и КРИБ и изпълнителен директор, Telelink

Любомир Минчев е един от основателите на Телелинк групата през 2001. Бил е Изпълнителен директор на групата от основаването на компанията, а сега е Председател на съвета на директорите на някои от дружествата. В наши дни Телелинк е реорганизирана в Телелинк Бизнес Сървисис Груп, Телелинк Инфра Сървисис, Телелинк Сити Сървисис, както и няколко други компании, инкубирани през годините като Девелиот, Модшифт, СекНет и Филдонтрак.

Като активен инвеститор Любомир също така седи в борда на компаниите Тайгър Технолоджис и Софтгруп. Той е един от основателите на Ендевър България, част от световната предприемаческа мрежа на Ендевър Глобъл. Любомир е член на Борда на директорите на АмЧам България, както и на най-голямата организация на работодателите в България, а именно Конфедерация на работодателите и индустриалците в България (КРИБ).

Преди основаването на Телелинк Любомир работи 1 година за Глобъл Файненс между 1997-98г.. За 2 години е бил в Глобъл Секюритис от късната 1998 до 1999г. като старши анализатор и от късната 1999г до края на 2000г. като регионален мениджър за България.

Учил е 3 години в Американския Университет в България от 1992 до 1995г. Завършва Съфолския университет в Бостън с магистърска и бакалавърска степен по бизнес администрация през 1997г. Любомир завършва и програмата Executive MBA от INSEAD през 2010г.

Други лектори